Velkommen til Master On Board

MasterOnBoard er en del af foreningen MMT3000, og administreres og kvalitetssikres gennem MMT3000. MMT3000 er en forening af Executive MBA'er fra Aalborg Universitet. Du kan eventuelt vælge faneblad "FORSIDE" for at se mere om MMT3000.

MasterOnBoard tilbyder professionelle medlemmer til bestyrelser eller til Advisory Boards i små og mellemstore virksomheder. 

Se en oversigt over hvem vi er og hvad vi kan: icon_readmorewhite.gif MoB Kandidater

Vores uddannelse og baggrund

Alle medlemmer af MasterOnBoard er dimmiteret fra MMT Uddannelsen (Executive MBA), Aalborg Universitet, og har derudover et bestyrelseskursus fra Dansk Industri. Alle medlemmer har ledende stillinger i dansk erhvervsliv, og flere har eller har haft bestyrelsesposter i dansk erhvervsliv eller sidder i Advisory Boards.

Vi sikrer at alle kandidater har et bevis for fuldendt uddannelse af DI i bestyrelsesarbejde. Du er dermed sikret adgang til velkvalificerede kandidater til din bestyrelse eller dit Advisory Board. 

Vi har holdningen, at vi tager teorien under armen og skruenøglen i hånden. Dermed mener vi, at vi altid tager udgangspunkt i din virksomhed og har en praktisk anvendelig tilgang til udfordringer og udvikling i din virksomhed. Teorien gemmer vi, men den giver os et godt fundament for at tænke solidt og velovervejet.

Uanset de udfordringer du og din virksomhed står overfor, får du adgang til et stort netværk af veluddannede Executive MBA'er, og dermed til høj kvalitet i bestyrelsesarbejdet eller i dit Advisory Board.

Da vi er en netværksforening, er der ingen omkostninger forbundet med at kontakte os. Vi hjælper og afsøger, at du tilbydes de rigtige personer til opgaven.

Læs mere om, hvad vi står for og hvem vi er:

icon_readmorewhite.gif Værdier

icon_readmorewhite.gif Hvad kan vi?

icon_readmorewhite.gif Hvorfor vælge os?

icon_readmorewhite.gif Bestyrelsesreferencer

icon_readmorewhite.gif MoB Kandidater

icon_readmorewhite.gif Kontakt os

icon_readmorewhite.gif Download brochure